Dickson Dickson
DICKSONVÄVEN SKYDDAR

dig mot oväntade regn

Dickson
Till dem som

överraskas av regn…

Upptäck
Helens och Robins erfarenhet
Dickson

Föreställ dig att du sitter och njuter ute på terrassen, då det helt plötsligt börjar regna. Vilken besvikelse! Men det finns en lösning som skyddar mot vädrets nycker…

En väv som inte

låter regnet
störa dig

Dickson

Den
är vattenavvisande :

Våra vävar fungerar som en barriär mot vatten, med ett maximalt resultat på 5/5 i vätskeabsorptionstestet. Vattnet bildar droppar på ytan och rinner bort utan att tränga in i väven.

Dickson

Den hindrar
VATTNET:

Tack vare en ytterst tät struktur får väven enastående resultat i vattentryckstestet. Vatten och smuts tränger inte in i Dicksons vävar.

Vid kraftigt eller ihållande regn bör du stänga markisen och ha det skönt inomhus iställ. Om vattenfickor bildas, kan det försämra väven.

Välja en Dicksonväv och bevara dess kvalitet :

våra råd

Dickson

VÅRA RÅD
OC TIPS
DICKSON

Några rekommendationer för bästa möjliga användning.

Inrullning av markisen

Vid lätt regn kan markisen lämnas utvikt, men den ska inte rullas in om den fortfarande är fuktig. I yttersta nödfall kan detta göras, men då måste den rullas ut igen så snart som möjligt för att låta väven torka.

Väven Orchestra Max

Orchestra Max visar sig vara det bästa valet om markisen används ofta. Beläggningen på ena sidan förstärker dess vattentäthet. Behandlingen skyddar den mot föroreningar och smuts, vilket förenklar underhållet. Du skyddas mot värme men även regn, både dag och natt, och året runt.

En korrekt monterad markis

En korrekt monterad markis garanterar en god komfort. En lutning på minst 25 %, dvs 14°, är nödvändig för att få skydd mot regn. En otillräcklig lutningsvinkel kan skapa en ficka med vatten och skada väven. Dessa råd kommer från EN13561 och rekommendationer från europeiska solskyddsorganisationer.

Här

hittar du återförsäljare av Dicksons vävar...

Hitta en återförsäljare
Lista över återförsäljare
Dina kontaktuppgifter

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE I NÄRHETEN...

**Choisissez une location

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE I NÄRHETEN...

Voir les résultats
Nästa

GE OSS DINA KONTAKTUPPGIFTER

Dickson Dickson Dickson Dickson