Dickson Dickson
DICKSONVÄVEN SKYDDAR

mot plötsliga regn

Dickson
För de som

överraskas av regn…

Upptäck
Helens och Robins erfarenhet
Dickson

Du har precis dukat upp ute på terrassen, då det helt plötsligt börjar regna. Vilken besvikelse! Men det finns en lösning som skyddar mot vädrets nycker…

En väv som inte

låter regnet
störa dig

Dickson

Den
är vattenavvisande :

Våra vävar fungerar som en barriär mot vatten, med ett maximalt resultat på 5/5 i vätskeabsorptionstestet. Vattnet sugs inte upp av väven utan bildar droppar på ytan och rinner av.

Dickson

Den hindrar
att vattnet sugs upp:

Tack vare en tät ytstruktur får väven goda resultat i vattentryckstestet. Vatten och smuts tränger inte in i Dicksons vävar.

Vid kraftigt eller kontinuerligt regn får du rulla in markisen och ha det skönt inomhus. Om vattenfickor bildas, kan det hindra avrinning.

Välja en Dicksonväv och bevara dess kvalitet:

våra råd

Dicksons vävar är idealiska för utomhusbruk. Några rekommendationer för bästa möjliga användning.

Inrullning av markisen Väven Orchestra Max En korrekt monterad markis
Inrullning av markisen Väven Orchestra Max En korrekt monterad markis

Vid lätt regn kan markisen lämnas ute, men den ska inte rullas in om den fortfarande är fuktig. I nödfall kan detta göras, men då måste den rullas ut igen så snart som möjligt för att låta väven torka.

Orchestra Max är det bästa valet om markisen används ofta. Beläggningen på ena sidan förstärker dess vattentäthet. Behandlingen skyddar den mot föroreningar och smuts, vilket förenklar underhållet. Du skyddas mot värme men även regn, både dag och natt året runt.

En korrekt monterad markis garanterar en god komfort. En lutning på minst 25%, dvs 14°, är nödvändig för att få skydd mot regn. En otillräcklig lutningsvinkel kan skapa en ficka med vatten och skada väven. Dessa råd kommer från EN13561 och rekommendationer från europeiska solskyddsorganisationer.

HÄR

hittar du återförsäljare av Dicksons vävar...

Hitta en återförsäljare
Lista över återförsäljare
Dina kontaktuppgifter

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE I NÄRHETEN...

Ou
Använd min nuvarande plats

**Choisissez une location

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE I NÄRHETEN...

Voir les résultats
Nästa